Aitoa käsityötä. Jo yli 35 vuotta.

Teemme vuosittain lukuisia näyttäviä peltikattoja. Katso esimerkkejä kattopeltiseppiemme huolellisesta kädenjäljestä erilaisissa kohteissa, ympäri Suomen.

 • Taloyhtiöt
 • Julkiset rakennukset ja yritykset
 • Omakotitalot

Taloyhtiöt

Julkiset rakennukset ja yritykset

Omakotitalot

Kokemuksia

 • Peltikattourakointi Aavankadulla.

  työn Laatu ja yhteistyö erittäin hyvää

  Peltisepänliike V. Pöyhönen toimii peltiurakoitsijana Lempäälän Aavankatu 2 -työmaalla. Kattopellitystyöt alkoivat tammikuussa ja huolimatta haastavista keliolosuhteista työt etenivät aikataulussa ja järjestelmällisesti.

  Työn laatu on erittäin hyvää ja yhteistyö työmaan johdon ja muiden työmaalla työskentelevien urakoitsijoiden kanssa hyvää. Työmaapäällikkönä arvostan ensisijaisesti tekijän ammattitaitoa ja ylpeyttä työstään, mutta myös arvostusta toisten töitä kohtaan yhteisellä työmaalla. Olemme erittäin tyytyväisiä urakoitsijavalintaamme.

  Iikku Riepponen, työmaapäällikkö, Visura Oy

 • Asenne, aikataulu ja ammattitaito

  3*AAA:lla mentiin, eli hyvällä asenteella, aikataulussa, ammattitaidolla työ tuli valmiiksi.

  Pasi Juntunen, vastaava mestari, Keski-Suomen Betonirakenne Oy

 • Remontti sujui erinomaisesti

  Eipä tässä voi kuin ihastella työn jälkeä. Peltisepille jo kiitokseni esitinkin, palvelu oli erinomaista ja työntekijät ammattitaitoisia.

  Urakan viimeistely tehtiin huolella ja piha jäi siistiin kuntoon. Ei jäänyt roskia siivottavaksi tai jälkiä korjattavaksi, kertoo aina paljon tekijästään. Uskallan kyllä varauksetta suositella teitä muillekin. Hyvän urakoitsijan löytäminen tuntuu nykyään olevan haastavaa, kaiken maailman helppoheikkejä käy ovella kauppaamassa sekundaa. Hyvää tekijää on aina ilo suositella.

  Suuret kiitokset teille ja onnea ja menestystä tuleville työmaille.

 • Yhteistyö mutkatonta

  Papinkadulla kahden kerrostalon vesikattojen saneeraus meni laadukkaasti ja pysyi aikataulussa. Erityinen plussa työmaan siisteydestä ja asukkaiden huomioimisessa työn aikana. Yhteistyö Pöyhösen kanssa oli mutkatonta ja sujuvaa.

  Timo Antila, isännöitsijä, Asunto Oy Koivutanhua

Osan tekemistämme peltikattoremonteista näet oheiselta kartalta.


Pyydä meiltä tarjous kattoremontista!

Kutsu meidät tarkistamaan kotisi tai kiinteistönne katon kunto ja kattoremontin tarve. Jos kattosi kaipaa remonttia, kerromme laadukkaimman vaihtoehdon ja saat hyvän tarjouksen. Arviokäynti on nopea ja vaivaton eikä sido sinua mihinkään.

Luotettava Kumppani - Peltisepänliike V. Pöyhönen Hyvä luottokelpoisuus - Peltisepänliike V. Pöyhönen Suomen Peltiseppäyrittäjät ry