Konesaumakatto. Peltikattojen ykkönen.

Perinteinen konesaumakatto on paras peltikatevaihtoehto. Konesaumattu peltikatto on erittäin pitkäikäinen, tiivis ja tekee kodistasi arvokkaan näköisen. Kattopeltiseppämme kädenjälki säilyy katollasi vuosikymmeniä.

Konesaumattu katto on käsityön taidonnäyte

Peltikaton konesaumaus - konesaumakattoPerinteinen konesaumakatto vaatii vahvaa ammattitaitoa ja asentaminen on aina kattopeltisepän käsityötä.

Olemme tehneet konesaumattuja peltikattoja jo yli 30 vuotta ja osaamme tarjota järkevään hintaan laadukkaimman mahdollisen kruunun kodillesi.

Konesaumakatto - varmasti vesitiivis

Konesaumakatto on vesitiivisKonesaumakatto on täysin vedenpitävä. Kattopeltiin ei tehdä lainkaan reikiä ja tiiviys saadaan aikaan kaksinkertaisilla saumoilla.

Kaikki läpiviennit saumataan kiinni muuhun katteeseen ja kattoturvatuotteet kiinnitetään pystysaumoihin. Konesaumakattoon voit makusi mukaan valita joko tavalliset räystäskourut tai perinteiset jalkakourut.

Konesaumakaton saat värivalmiista Ruukin laadukkaasta pellistä, sinkitystä pellistä tai kuparista. Pinnoitettu ja sinkitty peltikate kestää mainiosti vuosikymmeniä, kun taas kuparikaton käyttöikä voi olla jopa satoja vuosia.

monipuolinen ja monimuotoinen

Konesaumakatot, konesaumatut peltikatot - Peltisepšnliike V. PŲyhŲnen OyTavalliset profiilikatot tai kattopaketit eivät sovellu erilaisia muotoja sisätäviin kohteisiin. Konesaumakattoa käytetäänkin omakoti-, rivi- ja kerrostalojen lisäksi esimerkiksi julkisissa rakennuksissa, arvokiinteistöissä ja hyvin monimuotoisissa kohteissa kuten kirkoissa.

maksuton kuntoarvio

Tarkastamme kattosi kunnon ja suunnittelemme laadukkaimman mahdollisen vaihtoehdon. Saat hyvän tarjouksen.

kirjallinen sopimus

Kun hyväksyt tarjouksen, teemme kirjallisen sopimuksen kattoremontin sisällöstä, materiaaleista ja aikataulusta.

laadukas asennus

Uusi kattosi valmistuu sovitun mukaan ammattitaidolla, alan huipputuotteilla. Voit vain istua ja ihastella!

kotisi katto on valmis

Kun olet hyväksynyt työn, kattoremontti on valmis. Asennukselle saat 5-10 vuoden ja materiaalille 20-50 vuoden takuun.

Tilaa maksuton katon kuntoarvio!

Kutsu meidät tarkistamaan kotisi tai kiinteistönne katon kunto ja kattoremontin tarve. Jos kattosi kaipaa remonttia, kerromme laadukkaimman vaihtoehdon ja saat hyvän tarjouksen.
Arviokäynti on nopea ja vaivaton eikä sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä