Kattoremontti. Paras kruunu kodillesi.

Kotisi saa kruunuksensa laadukkaimman mahdollisen; kattopeltiseppiemme käsityönä tekemä perinteinen konesaumakatto värivalmiina, sinkittynä tai kuparisena, tai Ruukin laadukas ja suosittu teräskatto. Teemme yli 30 vuoden kokemuksella niin omakotitalojen ja taloyhtiöiden peltikattoremontit, kuin uudis- ja saneerauskohteet rakennusliikkeille, omakotitalorakentajille ja kunnille. Kädenjälkeämme on ihasteltu myös asuntomessukohteissa ympäri Suomen.

Konesaumakatto

Konesaumatut peltikatot

Perinteinen konesaumakatto on ehdottomasti paras peltikate. Konesaumattu katto on kestävä, pitkäikäinen, tiivis ja tekee kodistasi arvokkaan näköisen.

Konesaumakatto
Kuparikatto

konesaumatut kuparikatot

Ruostumaton kuparikatto säilyttää arvonsa, on helppohoitoinen ja sopii monimuotoisten rakennusten, kuten kirkkojen ja arvorakennusten, lisäksi muihinkin kohteisiin.

kuparikatto
Teräskatto eli peltikatto

ruukin teräskatot

Asennamme Ruukin laadukkaat ja näyttävät teräskatot. Sopisiko kodillesi ajaton ja suosittu tiilikuvioitu profiilipelti vai jämäkkä lukkosauma- tai poimulevykate?

Teräskatto
Kattoremontti taloyhtiöön

Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti on ajoitettava oikein - ennen kalliita kosteusvaurioita. Kartoitamme kiinteistönne katon kunnon ja hoidamme kattoremontin aikataulussa ja turvallisesti.

Taloyhtiön kattoremontti
Kattoremontit ja pellitykset rakennusliikkeille

Rakennusliikkeille

Valitse tueksesi luotettava, kokenut ja osaava kumppani. Teemme peltikattoasennukset sekä tarjoamme monipuoliset rakennus- ja julkisivupellitykset.

Rakennusliikkeille
Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät

Hyvä sadevesijärjestelmä on paitsi toimiva, myös miellyttävän näköinen. Sadevesijärjestelmissä luotamme Lapuan Piristeel Oy:n laadukkaisiin Pisko-tuotteisiin.

Sadevesijärjestelmät
Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet

Tikkaat, lumiesteet ja kattosillat tekevät kulkuväylistä ja katolla liikkumisesta turvallisia sekä suojaavat rakenteita. Myös kattoturvatuotteissa valintamme on Pisko.

Kattoturvatuotteet

teemme myös kaikki katon pohjatyöt

Meiltä saat uuden peltikatteen lisäksi kaikki katon pohjatyöt: vanhan katteen poisto, ruodelaudoituksen uusiminen korokerimoineen ja aluskatteet.

Palvelut omakotitalorakentajille

Saat saman katon alta niin katon, rakennuspeltityöt (seinien katkaisulistat, kynnyslistat, ikkunoiden vesipellit ja smyygit, piipunpellitykset, seinällenostopellit ja paljon muuta), sadevesijärjestelmät kuin kattoturvatuotteetkin.

maksuton kuntoarvio

Tarkastamme kattosi kunnon ja suunnittelemme laadukkaimman mahdollisen vaihtoehdon. Saat hyvän tarjouksen.

kirjallinen sopimus

Kun hyväksyt tarjouksen, teemme kirjallisen sopimuksen kattoremontin sisällöstä, materiaaleista ja aikataulusta.

laadukas asennus

Uusi kattosi valmistuu sovitun mukaan ammattitaidolla, alan huipputuotteilla. Voit vain istua ja ihastella!

kotisi katto on valmis

Kun olet hyväksynyt työn, kattoremontti on valmis. Asennukselle saat 5-10 vuoden ja materiaalille 20-50 vuoden takuun.

Tilaa maksuton katon kuntoarvio!

Kutsu meidät tarkistamaan kotisi tai kiinteistönne katon kunto ja kattoremontin tarve. Jos kattosi kaipaa remonttia, kerromme laadukkaimman vaihtoehdon ja saat hyvän tarjouksen.
Arviokäynti on nopea ja vaivaton eikä sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä